بسياري از اين تلاش ها براي راه اندازي كسب و كار جديد، به دليل نبود اين سه عامل، با شكست مواجه مي شود. امروزه كليد حل مشكل در دست سرمايه گذاراني است كه با تكيه بر شم فوق العاده خود و با تقبل مخاطرات قابل محاسبه و يا غير قابل محاسبه، فعالانه با كارآفرينان همراه شده و با هدف كسب سود، نقاط ضعف آنان (تجربه مديريتي، منابع مالي كافي و بازار) را پوشش مي دهند. به اين سرمايه گذاران، سرمايه گذاران خطرپذير مي گويند؛ كه در كشورهاي توسعه يافته به يكي از حلقه هاي اصلي سيستم ملي نوآوري تبديل شده است.
صندوق توسعه فناوریهای نوین نیز با بهرهمندی از تجربیات موجود، به عنوان یک سرمایهگذار خطرپذیر، نوآوران را در جهت تجاریسازی یافتههای پژوهشی و فناوری ایشان یاری مینماید.
شایان ذکر است که این صندوق، از طریق مشارکت و همکاری در ایجاد شتابدهنده های فناوری و صندوقهای جسورانه در کشور(در حوزه های مختلف فناوری شامل: نانو، بیو، ICT، دارویی، پزشکی و بازی و انیمیشن) بستری را فراهم نموده است تا صاحبان کسب و کار نوپا بتوانند با استفاده از بهره برداری از این ظرفیت و همچنین بهره مندی از تجربه متخصصین و مشاوران صندوق، در سریعترین زمان ممکن، طرح فناورانه خود را به بازارهای بزرگ داخلی و خارجی معرفی نماید.
بدیهی است شرکتهای سرمایه گذاری شده از طریق این صندوق می توانند از سبد خدمات مالی صندوق (شامل: لیزینگ محصولات، تسهیلات سرمایه در گردش، صدور ضمانت نامه برای ذینفعان و ... ) برای تسریع در تجاری سازی طرح خود، بهره مند گردند.
متقاضیان خدمات صندوق می تواند با تکمیل " فرم ارائه اطلاعات اولیه طرح" و ارسال آن به آدرس invest@htdf.ir نسبت به درخواست سرمایه گذاری اقدام نمایند.